5 Temmuz 2007 Perşembe

CİNSEL SORUNLAR

Cinler nedir? Nerdedir? Cinlerle temasımız var mıdır? Günlük yaşantımızda cinler ne zaman ve nerede bize daha yakın olurlar? Tabağgımızdaki yemeğimizi bile bazen onlarla paylaştığımızı biliyor musunuz? Cinler Nasıldır? Görünür mü, görünmez mi? Onlar için zaman, mekan ve sınır diye birşey var mıdır? Kaç yıl yaşarlar? Yemek yer, su içerler mi? Nasıl ölürler? Cinlerle evlenenler var mıdır? İyi cin, kötü cin diye birşey var mı? Nerelerde yaşarlar? Aile gibi mi, yoksa tek tek mi yaşarlar? Benim aklıma gelmeyip, başkalarının aklına gelen binlerce soru... Size bunları anlatmaya çalışacağım. Zaman zaman yüreğiniz kalkacak. İçiniz ürperecek. Bazı alimlerin cinleri nasıl anlattığını göreceksiniz. Çok şey öğreneceksiniz. Ufkunuz genişleyecek. Dünyanız aydınlanacak. Hepsini anlatacağım.
Ancak başlamadan önce Sabah Gazetesinde 24 Şubat 2007 tarihinde yer alan Yaser Çaparoğlunun haberine bir göz atalım.
Cin Çıkmadı Can Çıktı.! Dayak var' diye akıl hastanesinden çıkarılan kızı, (hassas aile nede olsa.)'cin çıkaracağım' diye üzerinde tepinen üfürükçü öldürdü.Adana Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde yaşanan işkence görüntüleri basına yansıyınca, hastanede yatan 24 yaşındaki Emrah Kaya'yı ailesi "dayak atılıyor" diye kaçırdı. Kızı iyileştirmesi için çevrede "cinci hoca" diye bilinen Abdullah Yeşiltepe eve çağırıldı. ÜSTÜNDE ZIPLAMIŞ Yeşiltepe genç kızı bir odaya aldı, kimsenin girmesini de istemedi. "Cin çıkarma seansı"nda kız öldü. İlk incelemede kızın vücudunda darp izlerine rastlandı. Kızın üstünde zıpladığı iddia edilen Yeşiltepe çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. TUTUKLANDI Emrah Kaya'nın ölümüne neden olmaktan tutuklanan Abdullah Yeşiltepe'nin S.Arabistan'da din eğitimi aldığı belirtildi.
Dayaktan kaçırıldı, cin çıkartma seansında öldüAdana'daki akıl hastanesinde patlak veren dayak skandalı üzerine hastaneden alınan genç kız, ailesinin çağırdığı hocanın yaptığı 'cin çıkartma seansında' yaşamını yitirdi. Adana Doktor Ekrem Tok Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi gören ancak geçtiğimiz günlerde hastanede yaşanan işkence olaylarının basına yansımasının ardından ailesi tarafından kaçırılarak Antakya'ya getirilen 24 yaşındaki Emrah Kaya adlı genç kız, 'cin çıkartma seansı' sırasında yaşamını yitirdi. Genç kızla yalnız kaldığı odada kızın üzerine çıktığı iddia edilen cinci hoca tutuklanırken, genç kızın ölüm nedeni otopsi raporundan sonra belli olacak. Genç kızın vücudunda darp izleri olduğu belirlendi. Antakya'nın Harbiye beldesinde yaşayan Kaya Ailesi, Adana Doktor Ekrem Tok Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi gören kızları Emrah Kaya'yı, hastanede yaşanan işkence olaylarından sonra hastaneden kaçırarak, Antakya'daki evlerine götürdü.ÖLÜM NEDENİ İÇİN OTOPSİ... Aile, akıl hastası kızlarını iyileştirmesi için Abdullah Yeşiltepe (45) isimli cinci hocayı evlerine çağırarak yardım istedi. Yeşiltepe, önceki gün 24 yaşındaki Emrah Kaya adlı genç kızı bir odaya alarak, cinlerin çıkartılması için seansa başladı. Bu esnadahiç kimsenin odaya alınmadığı cin çıkartma seansı sırasında genç kız yaşamını yitirdi. Aile hemen durumu jandarmaya bildirdi ve olaya savcılık el koydu. Yapılan ilk incelemede genç kızın vücudunda darp izlerine rastlandı. Kesin ölüm nedeninin tespit edilmesi için Kaya'nın cesedi otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Gözaltına alınan Abdullah Yeşiltepe, hakkında gerekli işlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Çıkartıldığı mahkemece tutuklanan Abdullah Yeşiltepe'nin cin çıkartma sırasında genç kızın üzerine çıktığı iddia edildi.AİLESİ CENAZEDE KONUŞMADI Emrah Kaya'nın cenazesi Antakya'daki ailesine teslim edildi. Harbiye Şıh Yusuf Mezarlığı'nda gerçekleşen cenaze töreni sırasında Emrah Kaya'nın ailesi herhangi bir açıklama yapmaktan kaçınırken, amcası Ali Kaya olayın yaşandığı gün kendisinin Adana'da olduğunu belirterek, "Kızla hoca odaya geçmiş dua etmeye başlamışlar. Sonra kız ölmüş. Ama hoca mı öldürmüş yoksa eceliyle mi ölmüş bilmiyorum.(Vade işte ! T34) Gerçek otopsiyle anlaşılacak" diye konuştu.
Yaser ÇAPAROĞLU/ MERKEZ